söndag 19 september 2010

Ull och mys..



Titta vilka underbart sköna ullstrumpor.. Än så länge är ett par rosa och ett par vita klara! Jag hade 2 par förra året som jag använde riktigt flitigt. Perfekta i gummistövlar och eftersom det är ull behöver du garanterat inte frysa om fötterna! Om du tittar ordentligt på bilden med dem vita strumporna ser du att framsidan på strumporna är slät medans baksidan har en stor fin fläta..


Och dem rosa strumporna har flätor fram och slätbaksida!

Vi har haft en jätte härlig helg, som började med fredagsmys. På lördagen åkte vi bort till Hågelby där det var 4H dagen och man fick klappa fåren, rida på hästarna, titta på grisar & höns, köra bil m.m. Lilleman tyckte dock att ponnyridnings hästarna var för små och ville inte prova att rida. Och i går hade liten tjejbesök från dagis och hennes föräldrar här.. Supermysigt! Barnen lekte jätte fint och vi vuxna fikade! Sedan var det dags att dra sitt strå till stacken och vi tog en promenad och röstade.. Och när vi kom hem var det fikadags igen! Farmor och farfar kom och sen kom även faster och hennes man!

I dag är jag och liten hemma tillsammans och myser.. Han är lite förkyld och har en hemsk hosta, så nu ska vi kura ner oss i soffan och titta på barnprogram!

Puss o Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar